Erol KILIÇ - Müdür Yardımcısı

EROL KILIÇ

Kış, duman tüten bacaların, bir insan boyu yükselen karların ve soğuk günlerin hevesiyle yaşarken; tabiat üzerindeki beyazları çoktan yeşille değişmişti bile. Güneş bütün sevecenliği ile ışıklarını saçarken sorgusuz sualsiz, dereler kar suları ile dolup ta taşmıştı çoktan.

Hızır ile İlyas vuslat anı için saatleri saya dursun; Erol KILIÇ, Beş Mayıs Bin Dokuz Yüz Seksen Bir yılında; Gümüşhane´nin Kelkit ilçesine bağlı Doğanca Köyünde dünyaya geldi. İlkokulu köyünde okuduktan sonra şairliğinin ve yazarlığının ilk tohumlarını attığına inandığı Kelkit Fatih Sultan Mehmet Orta Okuluna gitti. Erol KILIÇ bu okulda okuduğu iki yılı bütün yaşantısının özeti gibi ya da merkezi olarak adlandırmaktadır. Orta üçüncü sınıfı babasının işi dolayısıyla taşındıkları Kırşehir´de okur. Liseyi, Kırşehir Mehmet Akif Ersoy lisesinde Bin dokuz Yüz Doksan dokuz yılında bitirdikten sonra; Lisans eğitimini, İki Bin yılında girdiği Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliğini Bölümünden İki Bin Dört yılında mezun olarak tamamlar. İki Bin Altı ile İki Bin On yılları arasında Konya´da öğretmen olarak çalışır. Halen öğretmenliğe Kırşehir´de devam etmekte olan Erol KILIÇ evli olup Yahya Hamdi, Gizem ve Kardelen adında üç çocuk babasıdır.

Erol KILIÇ´ın Yayımlanmış Kitapları:

YÜREĞİN DÜŞTÜĞÜ YER                                          ŞİİR

AŞK-I YEKSAN                                                             ROMAN

SON EYLÜL                                                                  ROMAN

YAĞMURUN İNCE YAĞDIĞI YERDE BEKLE BENİ     ŞİİR

SON PARYA                                                                  ROMAN

MENZİL AŞK                                                                 HİKAYE / DENEME

SON SÜMER                                                                  ROMAN